Aubergine and Green Pepper Miso Stir Fry






Aubergine and Green Pepper Miso Stir Fry

Ingredients

1 aubergine
1 green pepper
2 tbsp mirin
1 1/2 tbsp tsuyu soup base
60g miso
30g ginger, grated
30g sugar

How To Prepare

Mix all of the ingredients in a bowl except for the aubergine and pepper. This will be the miso sauce.
Dice the aubergine into cubes and slice the pepper into thin strips. Add some oil to a frying pan on medium heat. Fry the aubergine for 3-4 minutes until tender and browned.
Add the pepper, and fry for 2-3 minutes until tender. Add the miso sauce and stir well in order to evenly coat the aubergine and pepper.
Serve warm with cooked rice for a light meal.

Ingrédients

1 aubergine
1 poivron vert
2 cuillères à soupe de mirin
1 1/2 cuillère à soupe de soupe de tsuyu
60g miso
30 g de gingembre, râpé
30g de sucre
Comment préparer

Mélanger tous les ingrédients dans un bol, sauf l'aubergine et le poivre. Ce sera la sauce miso.
Couper l'aubergine en cubes et couper le poivron en fines lanières. Ajouter un peu d'huile dans une poêle à feu moyen. Frire l'aubergine pendant 3-4 minutes jusqu'à ce qu'elle soit tendre et dorée.
Ajouter le poivre et faire frire pendant 2-3 minutes jusqu'à tendreté. Ajouter la sauce miso et bien mélanger pour bien enrober l'aubergine et le poivre.
Servir chaud avec du riz cuit pour un repas léger.


Ingredientes

1 berenjena
1 pimiento verde
2 cucharadas de mirin
1 1/2 cucharada de base de sopa tsuyu
60g miso
30 g de jengibre, rallado
30 g de azúcar
Cómo preparar

Mezcle todos los ingredientes en un tazón, excepto la berenjena y la pimienta. Esta será la salsa de miso.
Trocear la berenjena en cubos y cortar la pimienta en tiras finas. Agregue un poco de aceite a una sartén a fuego medio. Freír la berenjena durante 3-4 minutos hasta que estén tiernas y doradas.
Agregue el pimiento y fría por 2-3 minutos hasta que estén tiernos. Agregue la salsa de miso y revuelva bien para cubrir uniformemente la berenjena y la pimienta.
Sirva caliente con arroz cocido para una comida ligera.


Source: https://www.japancentre.com/en/recipes/1436-aubergine-and-green-pepper-miso-stir-fry

Коментари

Популарни постови