Finger-Lickin' Country Style Boneless Beef (Or Pork) Ribs

 


Finger-Lickin' Country Style Boneless Beef (Or Pork) Ribs

Ingredients Nutrition
  • 12-3 lbs boneless beef ribs (or pork)
  • 16 ounces barbecue sauce (I use a bottle of Hunt's Original or Hickory Brown Sugar)
Directions
  1. Place the ribs in an 8-quart stockpot. Add enough water to cover ribs. Mix in about 1 cup barbecue sauce to the water.
  2. Cover, and bring to a boil.
  3. Reduce heat. Simmer covered for 2 hours, until ribs are tender.
  4. Preheat grill to medium.
  5. Remove ribs from water and place in a large bowl. Drench the ribs in additional barbecue sauce.
  6. Transfer ribs to preheated grill. Close grill lid. Grill for 10 to 20 minutes, basting generously with barbecue sauce & turning often (every 2 minutes). (Note: be careful not to overcook the ribs, as they will dry out).
  7. Note: if you prefer, you may finish the ribs in a 350F oven, instead of the grill.
  8. Serve with additional sauce, if desired. Good with corn bread or buttered rolls, beans and slaw.

Ingrédients  Nutrition

• 2 1/2-3 lbs de côtes de boeuf désossées (ou de porc)
• 16 onces de sauce barbecue (j'utilise une bouteille de sucre brun de Hunt's original ou Hickory)

Instructions

1. Placez les côtes dans un goût de 8 litres. Ajouter suffisamment d'eau pour couvrir les côtes. Mélanger dans environ 1 tasse de sauce barbecue à l'eau.
2. Couvrir et porter à ébullition.
3. Réduire la chaleur. Laisser mijoter pendant 2 heures, jusqu'à ce que les côtes soient tendres.
4. Préchauffer le gril au milieu.
5. Enlevez les côtes de l'eau et placez-les dans un grand bol. Drench les côtes dans la sauce barbecue supplémentaire.
6. Transférer les côtes à la grille préchauffée. Fermer le couvercle du gril. Faire griller pendant 10 à 20 minutes, arroser généreusement avec de la sauce barbecue et tourner souvent (toutes les 2 minutes). (Remarque: veillez à ne pas trop cuire les côtes, car elles vont sécher).
7. Remarque: si vous préférez, vous pouvez finir les côtes dans un four 350F, au lieu de la grille.
8. Servir avec une sauce supplémentaire, si désiré. Bien avec du pain de maïs ou des rouleaux de beurre, des haricots et des salade.

Source: Food.com


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