Finger-Lickin' Country Style Boneless Beef (Or Pork) Ribs
Finger-Lickin' Country Style Boneless Beef (Or Pork) Ribs
Ingredients Nutrition
- 2 1⁄2-3 lbs
boneless beef ribs (or pork)
- 16 ounces barbecue
sauce (I use a bottle of Hunt's Original or Hickory Brown
Sugar)
Directions
- Place
the ribs in an 8-quart stockpot. Add enough water to cover ribs. Mix in
about 1 cup barbecue sauce to the water.
- Cover,
and bring to a boil.
- Reduce
heat. Simmer covered for 2 hours, until ribs are tender.
- Preheat
grill to medium.
- Remove
ribs from water and place in a large bowl. Drench the ribs in additional
barbecue sauce.
- Transfer
ribs to preheated grill. Close grill lid. Grill for 10 to 20 minutes,
basting generously with barbecue sauce & turning often (every 2
minutes). (Note: be careful not to overcook the ribs, as they will dry
out).
- Note:
if you prefer, you may finish the ribs in a 350F oven, instead of the
grill.
- Serve
with additional sauce, if desired. Good with corn bread or buttered rolls,
beans and slaw.
Ingrédients Nutrition
• 2 1/2-3 lbs de côtes de boeuf désossées (ou de porc)
• 16 onces de sauce barbecue (j'utilise une bouteille de
sucre brun de Hunt's original ou Hickory)
Instructions
1. Placez les côtes dans un goût de 8 litres. Ajouter
suffisamment d'eau pour couvrir les côtes. Mélanger dans environ 1 tasse de
sauce barbecue à l'eau.
2. Couvrir et porter à ébullition.
3. Réduire la chaleur. Laisser mijoter pendant 2 heures,
jusqu'à ce que les côtes soient tendres.
4. Préchauffer le gril au milieu.
5. Enlevez les côtes de l'eau et placez-les dans un grand
bol. Drench les côtes dans la sauce barbecue supplémentaire.
6. Transférer les côtes à la grille préchauffée. Fermer
le couvercle du gril. Faire griller pendant 10 à 20 minutes, arroser
généreusement avec de la sauce barbecue et tourner souvent (toutes les 2 minutes).
(Remarque: veillez à ne pas trop cuire les côtes, car elles vont sécher).
7. Remarque: si vous préférez, vous pouvez finir les
côtes dans un four 350F, au lieu de la grille.
8. Servir avec une sauce supplémentaire, si désiré. Bien
avec du pain de maïs ou des rouleaux de beurre, des haricots et des salade.
Source: Food.com
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