Beetroot carpaccio with goat cheese and Estonian "kilu"









Beetroot carpaccio with goat cheese and Estonian "kilu"

Ingredients for 2:

a handful of lamb lettuce (Feldsalat in Germany, Nüssler Salat in Switzerland), or rocket (Rucola) as an alternative
2 beetroots, boiled and sliced into very thin slices
goat cheese, cut into 0.5 cm slices
2 cloves of garlic, cut very thinly or crushed
honey
walnuts
1tsp horseradish paste or grated horseradish
3 tbsp creme fraiche
1 can "vürtsikilu" filets or anchovies
black pepper

For the dressing combine:

1 tbsp apple vinegar
1 tbsp cold pressed rape seed oil or olive oil

Heat the oven to 200 degrees Celcius.
Place the slices of goat cheese on a sheet of baking paper on a baking tray.
Spread a little honey and a little crushed garlic or some slices of garlic and a half of walnut on each piece of cheese.
Grill the cheese in the oven until the top is bubbling as it melts or slightly golden.
Mix the horseradish with creme fraiche and a pinch of salt.
To serve place a small handful of lamb lettuce on the plate, arrange the beetroot slices in one or two layers in a circle.

Version 1: Top the beetroot carpaccio with grilled goat cheese

Version 2: Top the beetroot carpaccio with horseradish cream and fish filets

Sprinkle with the dressing and season with freshly ground black pepper.



Ingrédients pour 2:

une poignée de laitue d'agneau (Feldsalat en Allemagne, Nüssler Salat en Suisse) ou une roquette (Rucola) comme alternative
2 betteraves, bouillies et tranchées en tranches très fines
fromage de chèvre, coupé en tranches de 0,5 cm
2 gousses d'ail, coupées très fines ou écrasées
mon chéri
noix
Pâte de raifort 1sp ou raifort râpé
3 cuillères à soupe de crème fraîche
1 boîte de "vürtsikilu" filets ou anchois
poivre noir

Pour la combinaison de vinaigrette:

1 cuillère à soupe de vinaigre de pomme
1 cuillère à soupe d'huile de colza pressée à froid ou d'huile d'olive

Chauffez le four à 200 degrés Celsius.
Placez les tranches de fromage de chèvre sur une feuille de papier sulfurisé sur une plaque à pâtisserie.
Répartir un peu de miel et un peu d'ail écrasé ou quelques tranches d'ail et une moitié de noix sur chaque morceau de fromage.
Faire griller le fromage dans le four jusqu'à ce que le dessus bouillonne lorsqu'il fond ou légèrement doré.
Mélanger le raifort avec la crème fraîche et une pincée de sel.
Pour servir une petite poignée de laitue d'agneau sur la plaque, disposer les tranches de betteraves en une ou deux couches dans un cercle.

Version 1: Recouvrir le carpaccio de betteraves avec du fromage de chèvre grillé

Version 2: Recouvrir le carpaccio de betterave avec de la crème au raifort et des filets de poisson

Saupoudrer de la vinaigrette et assaisonner de poivre noir fraîchement moulu.


Ingredientes para 2:

un puñado de lechugas de cordero (Feldsalat en Alemania, Nüssler Salat en Suiza) o cohetes (Rucola) como alternativa
2 remolachas, hervidas y rebanadas en rodajas muy finas
queso de cabra, cortado en rodajas de 0,5 cm
2 dientes de ajo cortados muy finos o aplastados
miel
nueces
1 cucharadita de pasta de rábano picante o rábano picante rallado
3 cucharadas de crema fresca
1 lata de filetes de "vürtsikilu" o anchoas
pimienta negra

Para la combinación de vestir:

1 cucharada de vinagre de manzana
1 cucharada de aceite de colza prensado en frío o aceite de oliva

Caliente el horno a 200 grados Celsius.
Coloque las rodajas de queso de cabra en una hoja de papel para hornear en una bandeja para hornear.
Unte un poco de miel y un poco de ajo picado o unas rodajas de ajo y media de nuez en cada pedazo de queso.
Ase el queso en el horno hasta que la parte superior burbujee al fundirse o ligeramente dorado.
Mezcle el rábano picante con crema fresca y una pizca de sal.
Para servir, coloque un puñado de lechuga de cordero en el plato, coloque las rodajas de remolacha en una o dos capas en un círculo.

Versión 1: Top el carpaccio de remolacha con queso de cabra a la parrilla

Versión 2: Cubra el carpaccio de remolacha con crema de rábano picante y filetes de pescado

Espolvorear con el aderezo y sazonar con pimienta negra recién molida.



Source: http://lime-or-lemon.blogspot.ba/2015/02/beetroot-carpaccio-with-goat-cheese-and.html

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