Malagache Lobster with Rice







Malagache Lobster with Rice

Ingredients

450g/1lb Long Grain Rice
1 x 400g/14oz tin Coconut Milk 
2 tbsp Olive Oil
4 large Tomatoes, chopped 
1 Onion, finely chopped 
5cm/2-inches Fresh Ginger, grated 
2 Garlic Cloves, chopped 
Salt
The meat of 2 Cooked Lobsters

Instructions

1. Place the rice in a medium saucepan together with the coconut milk, bring to the boil then reduce the heat and simmer for 15 minutes, adding a little water if necessary.

2. Meanwhile, heat the oil in a saucepan add the tomatoes,  onions, garlic and ginger and sauté for 10 minutes over a low heat, stirring from time to time.

3. Add the lobster meat to the tomato mixture, season with salt, mix well and cook, stirring, for about 5 minutes or until heated through. 

4. To serve – Transfer the rice to serving dishes and spoon the lobster sauce over the top. Serve immediately.

Ingrédients

450 g / 1 lb de riz à grains longs
1 x 400g / 14oz de lait de coco
2 cuillères à soupe d'huile d'olive
4 grosses tomates hachées
1 oignon, haché finement
Gingembre frais de 5 cm / 2 po, râpé
2 gousses d'ail hachées
Sel
La viande de 2 homards cuits

Instructions

1. Placer le riz dans une casserole moyenne avec le lait de coco, porter à ébullition puis réduire le feu et laisser mijoter 15 minutes en ajoutant un peu d'eau si nécessaire.

2. Pendant ce temps, faites chauffer l'huile dans une casserole, ajoutez les tomates, les oignons, l'ail et le gingembre et faites sauter pendant 10 minutes à feu doux, en remuant de temps en temps.

3. Ajouter la chair de homard au mélange de tomates, assaisonner avec le sel, bien mélanger et cuire en remuant pendant environ 5 minutes ou jusqu'à ce qu'elles soient bien chaudes.

4. Pour servir - Transférer le riz à la vaisselle et verser la sauce de homard sur le dessus. Sers immédiatement.

Ingredientes

450 g / 1 libra de arroz de grano largo
1 x 400 g / 14 oz de leche de coco
2 cucharadas de aceite de oliva
4 tomates grandes, picados
1 cebolla finamente picada
Jengibre fresco de 5cm / 2 pulgadas, rallado
2 dientes de ajo, picados
Sal
La carne de 2 langostas cocinadas

Instrucciones

1. Coloque el arroz en una cacerola mediana junto con la leche de coco, deje que hierva y luego reduzca el fuego y deje cocer a fuego lento durante 15 minutos, agregando un poco de agua si es necesario.

2. Mientras tanto, caliente el aceite en una cacerola agregue los tomates, las cebollas, el ajo y el jengibre y saltee durante 10 minutos a fuego lento, revolviendo de vez en cuando.

3. Agregue la carne de langosta a la mezcla de tomate, sazone con sal, mezcle bien y cocine, revolviendo, durante aproximadamente 5 minutos o hasta que esté caliente.

4. Para servir - Transfiera el arroz a los platos que sirven y la cuchara con la salsa de langosta en la parte superior. Servir inmediatamente.

Source: http://www.recipes4us.co.uk/Fish%20and%20Shellfish%20MC/Malagache%20Lobster%20with%20Rice%20HT%20MC%20Madagascan%2020mins.htm

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