Boiled potatoes with cottage cheese - Čompe
Boiled potatoes with cottage cheese - Čompe
Ingredients:
• 500 g (17 1/2 oz) medium potatoes
• 250 g (8 3/4 oz) cottage cheese
• 80 ml (1/3 cup) sour cream
• salt
• white peppercorns
Scrub unpeeled potatoes and wash them thoroughly, place them into cold water, boil, and cook slowly about 20 minutes. When done, halve the potatoes, and put them in a warmed bowl.
Prepare topping by mixing cottage cheese and sour cream. Season with salt and freshly ground white pepper.
Ingrédients:
• 500 g (17 1/2 oz) de pommes de terre moyennes
• 250 g (8 3/4 oz) de fromage cottage
• 80 ml (1/3 tasse) de crème sure
• sel
• grains de poivre blanc
Frotter les pommes de terre non pelées et les laver soigneusement, les placer dans l'eau froide, faire bouillir, et cuire lentement environ 20 minutes. Lorsque vous avez terminé, divisez par deux les pommes de terre et mettez-les dans un bol chaud.
Préparez la garniture en mélangeant le fromage cottage et la crème sure. Assaisonnez avec du sel et du poivre blanc fraîchement moulu.
Ingredientes:
• 500 g (17 1/2 oz) de papas medianas
• 250 g (8 3/4 oz) de requesón
• 80 ml (1/3 taza) de crema agria
• sal
• granos de pimienta blanca
Frote las papas sin pelar y lávelas a fondo, colóquelas en agua fría, hiérvalas y cocine lentamente durante unos 20 minutos. Cuando haya terminado, reduzca a la mitad las papas y colóquelas en un recipiente calentado.
Prepare el topping mezclando requesón y crema agria. Sazonar con sal y pimienta blanca recién molida.
Source: http://www.slovenia.si/visit/cuisine/recipes/boiled-potatoes-with-cottage-cheese-compe/
Коментари
Постави коментар