Roasted tomato fettuccine carbonara







Roasted tomato fettuccine carbonara

Ingredients

250g vine-ripened cherry tomatoes
2 teaspoons olive oil
6 prosciutto slices
1/2 cup (120g) light sour cream
2 Coles Australian Free Range Egg yolks
1/3 cup (40g) finely grated parmesan
1/2 cup chopped flat-leaf parsley
375g fettuccine

Method

Step 1 

Preheat oven to 200C. Line 2 baking trays with baking paper. Place the tomatoes on 1 lined tray and drizzle with oil. Season. Place the prosciutto on the remaining lined tray. 

Step 2 

Roast tomatoes for 10 mins. Add the prosciutto to the oven. Roast with the tomatoes for 5 mins or until tomatoes just collapse and the prosciutto is crisp. 

Step 3 

Meanwhile, combine sour cream, egg yolks, parmesan and parsley in a bowl. 

Step 4 

Cook the fettuccine in a saucepan of boiling water following packet directions or until al dente. Drain well. Return to the pan. Pour over the sour cream mixture. Gently toss to combine. Return the pan to low heat for 30 secs or until the sauce just thickens slightly. 

Step 5 

Break the prosciutto into bite-size pieces. Add to the fettuccine mixture with the tomatoes to serve. 


Ingrédients

250g de tomates cerises mûres à la vigne
2 cuillères à café d'huile d'olive
6 tranches de prosciutto
1/2 tasse (120 g) de crème sure
2 coles australiennes de jaunissement gratuit
1/4 tasse (40g) de parmesan finement râpé
1/2 tasse de persil plat à feuilles hachées
375 g de fettuccine

Méthode

Étape 1

Préchauffer le four à 200 ° C. Ligne 2 plateaux de cuisson avec du papier cuisson. Placez les tomates sur un plateau doublé et roncez avec de l'huile. Saison. Placez le prosciutto sur le reste du plateau doublé.

Étape 2

Tomates rôties pendant 10 minutes. Ajouter le prosciutto au four. Rôti avec les tomates pendant 5 minutes ou jusqu'à ce que les tomates s'écrouleront et le prosciutto soit croustillant.

Étape 3

Pendant ce temps, combinez la crème sure, les jaunes d'oeufs, le parmesan et le persil dans un bol.

Étape 4

Cuire le fettuccine dans une casserole d'eau bouillante suivant les instructions du paquet ou jusqu'à al dente. Bien égoutter. Retournez à la casserole. Verser sur le mélange de crème sure. Mélangez doucement pour combiner. Retournez la casserole à feu doux pendant 30 secondes ou jusqu'à ce que la sauce épaississe légèrement.

Étape 5

Casser le prosciutto en morceaux de taille. Ajouter au mélange de fettuccine avec les tomates à servir.


Ingredientes

250 g de tomates cherry madurados en vid
2 cucharaditas de aceite de oliva
6 rodajas de prosciutto
1/2 taza (120 g) de crema agria ligera
2 Coles Australian Free Range yemas de huevo
1/3 taza (40 g) de parmesano finamente rallado
1/2 taza de perejil plano picado
375 g de fettuccine

Método

Paso 1

Precaliente el horno a 200C. Línea 2 bandejas de hornear con papel para hornear. Coloque los tomates en una bandeja forrada y lloviznar con aceite. Temporada. Coloque el prosciutto en el resto de la bandeja alineada.

Paso 2

Tomates asados durante 10 minutos. Agregue el prosciutto al horno. Asar con los tomates durante 5 minutos o hasta que los tomates colapsen y el prosciutto es crujiente.

Paso 3

Mientras tanto, combine la crema agria, las yemas de huevo, el parmesano y el perejil en un recipiente.

Paso 4

Cocine el fettuccine en una cacerola de agua hirviendo siguiendo instrucciones del paquete o hasta al dente. Escurrir bien. Vuelva a la sartén. Vierta sobre la mezcla de crema agria. Agite suavemente para combinar. Regrese la cacerola a fuego lento durante 30 segundos o hasta que la salsa espese ligeramente.

Paso 5

Romper el prosciutto en piezas de tamaño mordisco. Añadir a la mezcla de fettuccine con los tomates para servir.


Source: http://www.taste.com.au/recipes/roasted-tomato-fettuccine-carbonara/WYsAYDif?r=recipes/italianrecipes&c=45017b9a-adc2-4627-a995-56826475a24b/Italian%20recipes

Коментари

Популарни постови