Braised Fish








Braised Fish

Ingredients:
 
·         8 average breams
·         Groundnut oil
·         5 red hot peppers
·         150 g of onions
·         garlic cloves
·         150 g of fresh tomatoes
·         30G celery
·         50 g parsley
·         20 g ginger
·         30 g djanssan
·         salt and pepper to taste

Directions:
 
1.    Wash, empty and trim the breams.
2.    Crush all the ingredients (peppersonionsgarlictomatoescelery)
3.    Heat some Groundnut oil in a casserole and fry the crushed ingredients for 20 minutes.
4.    Season the breams and coat them with Groundnut oil.
5.    braise on a barbecue; basting every side with the fried, crushed ingredients.
6.    Serve hot and decorate with parsley leaves.



Ingredients:
  
       8 average breams
       Groundnut oil
       5 red hot peppers
       150 g of onions
       3 garlic cloves
       150 g of fresh tomatoes
       30G celery
       50 g parsley
       20 g ginger
       30 g djanssan
       salt and pepper to taste

Directions:
  
1.    Wash, empty and trim the breams.
2.    Crush all the ingredients (peppers, onions, garlic, tomatoes, celery)
3.    Heat some Groundnut oil in a pan and fry the crushed ingredients for 20 minutes.
4.    Season the breams and coat them with Groundnut oil.
5.    We have barbecue; basting every side with the fried, crushed ingredients.
6.    Serve hot and decorate with parsley leaves.


Ingredientes:
  
       8 bremas promedio
       Aceite de cacahuete
       5 pimientos rojos
       150 g de cebollas
       3 dientes de ajo
       150 g de tomates frescos
       30G apio
       50 g de perejil
       20 g de jengibre
       30 g djanssan
       sal y pimienta para probar

Direcciones:
  
1.    Lavar, vaciar y recortar las ramas.
2.    Machacar todos los ingredientes (pimientos, cebollas, ajo, tomates, apio)
3.    Caliente un poco de aceite de cacahuete en una cacerola y freír los ingredientes triturados durante 20 minutos.
4.    Sazonar las doradas y cubrirlas con aceite de maní.
5.    Calentar en una barbacoa; rociando cada lado con los ingredientes fritos, triturados.
6.    Servir caliente y decorar con hojas de perejil.


Source: http://recipes.wikia.com/wiki/Braised_Fish


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