Braised Fish
Braised Fish
Ingredients:
·
8 average breams
·
5 red hot peppers
·
150 g of onions
·
3 garlic cloves
·
150 g of fresh tomatoes
·
30G celery
·
50 g parsley
·
20 g ginger
·
30 g djanssan
Directions:
1.
Wash, empty and trim the breams.
5.
braise on a barbecue; basting every
side with the fried, crushed ingredients.
6.
Serve hot and decorate with parsley leaves.
Ingredients:
•
8 average
breams
•
Groundnut oil
•
5 red hot
peppers
•
150 g of onions
•
3 garlic cloves
•
150 g of fresh
tomatoes
•
30G celery
•
50 g parsley
•
20 g ginger
•
30 g djanssan
•
salt and pepper
to taste
Directions:
1.
Wash, empty and
trim the breams.
2.
Crush all the
ingredients (peppers, onions, garlic, tomatoes, celery)
3.
Heat some
Groundnut oil in a pan and fry the crushed ingredients for 20 minutes.
4.
Season the
breams and coat them with Groundnut oil.
5.
We have
barbecue; basting every side with the fried, crushed ingredients.
6.
Serve hot and
decorate with parsley leaves.
Ingredientes:
•
8 bremas promedio
•
Aceite de cacahuete
•
5 pimientos rojos
•
150 g de cebollas
•
3 dientes de ajo
•
150 g de tomates frescos
•
30G apio
•
50 g de perejil
•
20 g de jengibre
•
30 g djanssan
•
sal y pimienta para probar
Direcciones:
1.
Lavar, vaciar y recortar las ramas.
2.
Machacar todos los ingredientes (pimientos, cebollas,
ajo, tomates, apio)
3.
Caliente un poco de aceite de cacahuete en una cacerola y
freír los ingredientes triturados durante 20 minutos.
4.
Sazonar las doradas y cubrirlas con aceite de maní.
5.
Calentar en una barbacoa; rociando cada lado con los
ingredientes fritos, triturados.
6.
Servir caliente y decorar con hojas de perejil.
Source:
http://recipes.wikia.com/wiki/Braised_Fish
Коментари
Постави коментар