Beef Pot Roast with Creamy Gravy
Beef Pot Roast with Creamy Gravy
Oksesteg
i flødesovs
This delicious traditional Danish Roasted beef dish
is not something that would be served every day. This recipe is reserved for
special occasions. You might see it at a dinner party or perhaps a birthday.
Serves 8
Ingredients:
·
5 pounds of trimmed
roast
·
2 teaspoons salt
·
1 teaspoon white
pepper
·
3 tablespoons butter
·
1 large sliced onion
·
½ cup water
·
1 cup cream 35%
·
¾ cup red wine
·
2 tablespoons flour
·
3 garlic gloves
Method:
1.
Rub the roast with
salt and white pepper.
2.
Heat butter in frying
pan, and brown the roast on both sides.
3.
Place roast in a
roasting pan
4.
Place onion slices and
garlic on top of the roast.
5.
Add water, cream and
red wine.
6.
Cook in oven for 3
hours 320 degrees Fahrenheit or until the roast is tender.
7.
Add more red wine if
necessary. (If the bottom of the roasting pan dries out.)
8.
Place roast on a hot
platter
9.
Blend flour into the
remaining liquid from roasting pan to make the gravy
Serve with boiled or baked potatoes. Enjoy!
Oksesteg i flødesovs
Ce délicieux plat traditionnel danois de boeuf rôti n'est
pas quelque chose qui serait servi tous les jours. Cette recette est réservée
aux occasions spéciales. Vous pourriez le voir lors d'un dîner ou peut-être un
anniversaire.
Pour 8 personnes
Ingrédients:
·
5 livres de
rôti garni
·
2 cuillères à
café de sel
·
1 cuillère à
café de poivre blanc
·
3 cuillères à
soupe de beurre
·
1 grande oignon
en tranches
·
½ tasse d'eau
·
1 tasse de
crème 35%
·
¾ tasse de vin
rouge
·
2 cuillères à
soupe de farine
·
3 gants d'ail
Méthode:
1.
Frottez le rôti
avec du sel et du poivre blanc.
2.
Faire chauffer
le beurre dans une poêle et marrer le rôti des deux côtés.
3.
Placer le rôti
dans un rôtissoire
4.
Placer les
tranches d'oignons et l'ail au dessus du rôti.
5.
Ajouter de
l'eau, de la crème et du vin rouge.
6.
Cuire au four
pendant 3 heures 320 degrés Fahrenheit ou jusqu'à ce que le rôti soit tendre.
7.
Ajoutez plus de
vin rouge si nécessaire. (Si le fond de la cuisinière se sépare).
8.
Placez le rôti
sur un plat chaud
9.
Mélanger la
farine dans le liquide restant de la rôtissoire pour faire la sauce
Servir avec des pommes de terre bouillies ou cuites.
Prendre plaisir!
Oksesteg
i flødesovs
Este
delicioso plato tradicional danesa de carne asada no es algo que se sirve todos
los días. Esta receta está reservada para ocasiones especiales. Usted puede ver
en una cena o tal vez un cumpleaños.
Para 8
personas
Ingredientes:
·
5 libras de asado de asado
·
2 cucharaditas de sal
·
1 cucharadita de pimienta blanca
·
3 cucharadas de mantequilla
·
1 cebolla grande en rodajas
·
½ taza de agua
·
1 taza de crema 35%
·
¾ taza de vino tinto
·
2 cucharadas de harina
·
3 guantes de ajo
Método:
1.
Frote el asado con sal y pimienta blanca.
2.
Calentar la mantequilla en la sartén y dorar el asado en
ambos lados.
3.
Coloque el asado en una cacerola
4.
Coloque rodajas de cebolla y ajo encima del asado.
5.
Añadir agua, crema y vino tinto.
6.
Cocinar en horno durante 3 horas 320 grados Fahrenheit o
hasta que el asado esté tierno.
7.
Agregue más vino tinto si es necesario. (Si el fondo de
la cacerola se seca.)
8.
Coloque el asado en un plato caliente
9.
Mezclar la harina en el líquido restante de la cacerola
para hacer la salsa
Sirva con
patatas hervidas o cocidas al horno. Disfrutar!
Source: http://www.danishnet.com/food/beef-pot-roast-creamy-gravy/
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