Lamb with Spinach







Lamb with Spinach

A flavorful blend of spices, cardamom, olive oil and fresh vegetables surround tender pieces of Lamb that will transport your taste buds to a faraway land.

Ingredients:

·         2 1/2 lb Lamb stew meat -- preferably leg
·         1/3 c Olive oil
·         3/4 lb Onions; diced large
·         4 ts Chopped garlic
·         2 ts Turmeric
·         1/4 ts Nutmeg
·         1/4 ts Ground cardamom
·         1 ts Crushed red pepper -- or to taste
·         1/2 ts Cinnamon
·         32 oz Can tomatoes; drain & chop
·         1 c Rich brown veal stock or
·         1 c Rich beef stock
·         1/3 lb Fresh spinach; wash & drained
·         1/2 c Yogurt
·         1 tb Grated lemon peel
·         Salt; to taste
·         1/4 c Pine nuts* *Roasted at 350 F. for about 3 minutes.

Method:

Step 1

Sear lamb in the olive oil in a cast-iron skillet or Dutch oven.

Step 2

Add the onions; saute them for 2 minutes; then add the garlic and saute it for 1 minute.

Step 3

Put in the turmeric, nutmeg, cardamom, crushed red pepper and cinnamon and saute the mixture for 1 to 2 minutes more, being careful not to burn the onions or garlic.

Step 4

Add the tomatoes and veal stock and stir.

Step 5

Cover the dish and bake at 350 F. for about 1 hour, until the meat is tender and begins to break up. Remove the dish from the oven and add the spinach, stirring until the spinach is wilted and blended in.

Step 6

Allow the stew to cool slightly.

Step 7

Add the yogurt, lemon peel and salt to taste.

Step 8

Sprinkle with roasted pine nuts.

Un mélange savoureux d'épices, de cardamome, d'huile d'olive et de légumes frais entoure des morceaux d'agneau qui transporteront vos papilles gustatives dans un pays lointain.

Ingrédients

·         2 1/2 lb de viande de farine d'agneau - de préférence jambe
·         1/3 c Huile d'olive
·         3/4 lb d'oignons; en dés grand
·         4 cts d'ail haché
·         2 ct curcuma
·         1/4 ts Noix de muscade
·         1/4 ts Cardamome au sol
·         1 c. Poivre rouge écrasé - ou au goût
·         1/2 ct de cannelle
·         32 oz Can tomates; égoutter et couper
·         1 c Tranche de veau brun riche ou
·         1 c Stock de boeuf riche
·         1/3 lb d'épinards frais; laver et drainer
·         1/2 c de yaourt
·         1 cuillère de citron râpée
·         Sel; goûter
·         1/4 c Pignons * * Rôti à 350 F. pendant environ 3 minutes.

Méthode :

Étape 1

Sear d'agneau dans l'huile d'olive dans une poêle en fonte ou un four hollandais.

Étape 2

Ajouter les oignons; les sauter pendant 2 minutes; puis ajouter l'ail et le sauter pendant 1 minute.

Étape 3

Mettez dans le curcuma, la muscade, la cardamome, le poivron rouge écrasé et la cannelle et faites sauter le mélange pendant 1 à 2 minutes de plus, en prenant soin de ne pas brûler les oignons ou l'ail.

Étape 4

Ajouter les tomates et le morceau de veau et remuer.

Étape 5

Couvrir le plat et cuire à 350 F. pendant environ 1 heure, jusqu'à ce que la viande soit tendre et commence à se casser. Retirez le plat du four et ajoutez les épinards, en remuant jusqu'à ce que les épinards soient mélangés et mélangés.

Étape 6

Laissez le ragoût refroidir légèrement.

Étape 7

Ajouter le yaourt, le citron et le sel au goût.

Étape 8

Saupoudrez de noix de pin rôties.


Una sabrosa mezcla de especias, cardamomo, aceite de oliva y verduras frescas rodean tiernas piezas de cordero que transportarán sus papilas gustativas a una tierra lejana.

Ingredientes:

·         2 1/2 libras carne de cordero estofado - preferiblemente pierna
·         1/3 c Aceite de oliva
·         3/4 lb de cebollas; cortado en cuadritos
·         4 ts Ajo picado
·         2 ct de cúrcuma
·         1/4 ts Nutmeg
·         1/4 ts Tierra de cardamomo
·         1 ts Pimienta roja machacada - o al gusto
·         1/2 cucharada de canela
·         32 oz Can tomates; escurrir y cortar
·         1 c Tallo de ternera rica o
·         1 c Acciones de ternera rica
·         1/3 libra Espinaca fresca; lavar y escurrir
·         1/2 c de yogurt
·         1 cucharada de cáscara de limón
·         Sal; probar
·         1/4 c Piñones * * Asado a 350 F. durante unos 3 minutos.

Método

Paso 1

Sear cordero en el aceite de oliva en una sartén de hierro fundido o horno holandés.

Paso 2

Agregue las cebollas; saltearlos durante 2 minutos; luego agregue el ajo y sature durante 1 minuto.

Paso 3

Ponga en la cúrcuma, nuez moscada, cardamomo, pimienta roja machacada y canela y saltear la mezcla de 1 a 2 minutos más, teniendo cuidado de no quemar las cebollas o el ajo.

Etapa 4

Añadir los tomates y el caldo de ternera y revolver.

Paso 5

Cubra el plato y hornee a 350 F. durante aproximadamente 1 hora, hasta que la carne esté tierna y empiece a romperse. Retire el plato del horno y agregue la espinaca, revolviendo hasta que la espinaca se marchite y mezcle.

Paso 6

Deje que el estofado se enfríe ligeramente.

Paso 7

Añadir el yogur, la cáscara de limón y la sal al gusto.

Paso 8

Espolvorear con piñones asados.




Source: http://www.afghankitchenrecipes.com/recipe/lamb-with-spinach/

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