Spaghetti with tuna, corn and mushrooms







Spaghetti with tuna, corn and mushrooms

Do not have much time and want to prepare a simple, fast and healthy recipe? Try this delicious spaghetti recipe with the pleasant mixture of the tuna, corn and mushrooms.
Units: Metric / (Units: US)

INGREDIENTS

150 grams / (5 1/3 ounces) canned tuna
1 small carrot
125 grams / (4 1/2 ounces) sweet corn
150 grams / (5 1/3 ounces) canned whole mushrooms
1 medium onion
125 grams / (4 1/2 ounces) spaghetti
1 small onion to cook the pasta
50 ml / (3 1/3 tablespoons) olive oil
Pepper (to taste)
Parsley (to taste)
Salt (to taste)

DIRECTIONS

STEP 1

Peel, wash the carrots and cut in half moon slices. Shred the tuna with a fork. Set aside.

STEP 2

Heat over medium-high heat a saucepan with water seasoned with salt and a small peeled onion. When starts boiling, reduce to low heat and add the spaghetti. Cook for 8 to 9 minutes. When the spaghetti is cooked, drain it and set aside.

STEP 3

Place the olive oil, the onion cut into round slices and the carrot slices in a frying pan and saute over low heat until the onion start to turn slightly golden. Add the tuna, the mushrooms, the corn and season with some pepper. Stir with a spoon and cook for 3 to 4 minutes, stirring occasionally.

STEP 4

Turn off the heat, add the spaghetti to the frying pan and mix well with the help of two forks. Sprinkle with chopped parsley and serve.


Vous n'avez pas beaucoup de temps et vous voulez préparer une recette simple, rapide et saine? Essayez cette délicieuse recette de spaghetti avec l'agréable mélange de thon, de maïs et de champignons.
Unités: Métrique / (Unités: US)

INGRÉDIENTS

150 grammes / (5 1/3 onces) de thon en conserve
1 petite carotte
125 grammes / (4 1/2 onces) de maïs sucré
150 grammes / (5 1/3 onces) de champignons entiers en conserve
1 oignon moyen
125 grammes / (4 1/2 onces) de spaghettis
1 petit oignon pour faire cuire les pâtes
50 ml / (3 1/3 cuillères à soupe) d'huile d'olive
Poivre à goûter)
Persil (au goût)
Sel (au goût)

DIRECTIONS

ÉTAPE 1

Éplucher, laver les carottes et les couper en tranches de demi-lune. Shred le thon avec une fourchette. Mettre de côté.

ÉTAPE 2

Chauffer à feu moyen-vif une casserole avec de l'eau assaisonnée de sel et un petit oignon pelé. Lorsque commence à bouillir, réduire à feu doux et ajouter les spaghettis. Cuire de 8 à 9 minutes. Lorsque les spaghettis sont cuits, égouttez-les et mettez de côté.

ÉTAPE 3

Placez l'huile d'olive, l'oignon coupé en tranches rondes et les tranches de carottes dans une poêle à frire et faites sauter à feu doux jusqu'à ce que l'oignon commence à devenir légèrement doré. Ajouter le thon, les champignons, le maïs et assaisonner avec un peu de poivre. Remuer avec une cuillère et cuire 3 à 4 minutes en remuant de temps en temps.

ÉTAPE 4

Éteindre le feu, ajouter les spaghettis à la poêle et bien mélanger à l'aide de deux fourchettes. Saupoudrer de persil haché et servir.


¿No tienes mucho tiempo y quieres preparar una receta simple, rápida y saludable? Pruebe esta deliciosa receta de espagueti con la agradable mezcla de atún, maíz y champiñones.
Unidades: Métrica / (Unidades: US)

INGREDIENTES

150 gramos / (5 1/3 onzas) de atún enlatado
1 zanahoria pequeña
125 gramos / (4 1/2 onzas) de maíz dulce
150 gramos / (5 1/3 onzas) de champiñones enteros enlatados
1 cebolla mediana
125 g / (4 1/2 onzas) de espagueti
1 cebolla pequeña para cocinar la pasta
50 ml / (3 1/3 cucharadas soperas) de aceite de oliva
Pimienta al gusto)
Perejil (al gusto)
Sal al gusto)

DIRECCIONES

PASO 1

Pelar, lavar las zanahorias y cortar en rodajas de media luna. Triture el atún con un tenedor. Dejar de lado.

PASO 2

Calentar a fuego medio-alto una cacerola con agua sazonada con sal y una cebolla pequeña pelada. Cuando comience a hervir, reduzca a fuego lento y agregue los espaguetis. Cocine de 8 a 9 minutos. Cuando los espaguetis estén cocidos, escúrralos y déjelos a un lado.

PASO 3

Coloque el aceite de oliva, la cebolla cortada en rodajas redondas y las rodajas de zanahoria en una sartén y saltee a fuego lento hasta que la cebolla comience a dorarse ligeramente. Agregue el atún, los champiñones, el maíz y sazone con un poco de pimienta. Revuelva con una cuchara y cocine de 3 a 4 minutos, revolviendo ocasionalmente.

ETAPA 4

Apague el fuego, agregue los espaguetis a la sartén y mezcle bien con la ayuda de dos tenedores. Espolvorear con perejil picado y servir.


Source: http://www.foodfromportugal.com/recipe/spaghetti-tuna-corn-mushrooms/

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