Potato, Beet,cauliflower and Broccoli Salad Platter
Potato, Beet,cauliflower and Broccoli Salad Platter
Ingredients
Salad
1 cup yukon gold potato, 3/4-inch peeled, cooked till tender
1 cup sweet potato, 3/4-inch, peeled, cooked till tender
1 cup cauliflower, lightly cooked florets
1 cup broccoli, lightly cooked florets
4 carrots, peeled and sliced into ribbons
3 small canned beets (1/4-inch slices)
10 bibb lettuce
10 leaves red cabbage
Vinaigrette Dressing
1 tablespoon fresh thyme, chopped
2 tablespoons fresh lemon juice
2 tablespoons red wine vinegar
1 tablespoon Dijon mustard
1⁄4 teaspoon sugar
1⁄8t easpoon fresh ground black pepper
1⁄4 cup extra virgin olive oil
Dipping Sauce
2 ground dried chile (1/8 to 1/4 teaspoon chile)
1⁄2 cup prepared seafood cocktail sauce
1⁄4 cup mayonnaise
salt
1⁄4 teaspoon fresh ground black pepper
Directions
Dressing:
Combine thyme and next 5 ingredients (thyme through 1/8 teaspoon black pepper), stirring with a whisk. Add oil, stirring well to combine; drizzle vinaigrette over lettuce.
Salad:
Place potatoes in a large bowl with cauliflower, broccoli and carrots gently toss in dressing. At this point -- can be made the day before and chilled.
Arrange lettuce and cabbage leaves alternately on a large chilled platter.
Spoon potato mixture over lettuce; top with beets.
Dipping sauce:.
Place chiles in a medium bowl add cocktail sauce and remaining ingredients, stirring well to combine.
Serve with vegetables.
Ingrédients
salade
1 tasse de pommes de terre au yukon, pelées de 3/4 po, cuites jusqu'à ce qu'elles soient tendres
1 tasse de patate douce, 3/4-inch, pelée, cuite jusqu'à tendreté
1 tasse de chou-fleur, fleurettes légèrement cuites
1 tasse de brocoli, des bouquets légèrement cuits
4 carottes, pelées et coupées en lanières
3 petites betteraves en conserve (tranches de 1/4-inch)
10 laitue bibb
10 feuilles de chou rouge
Vinaigrette
1 cuillère à soupe de thym frais, haché
2 cuillères à soupe de jus de citron frais
2 cuillères à soupe de vinaigre de vin rouge
1 cuillère à soupe de moutarde de Dijon
1/4 cuillère à café de sucre
1/8t easpoon poivre noir moulu frais
1/4 tasse d'huile d'olive extra vierge
Sauce
2 piments séchés au sol (1/8 à 1/4 cuillère à thé de piment)
1/2 tasse de sauce cocktail préparée de fruits de mer
1/4 tasse de mayonnaise
sel
1/4 cuillère à café de poivre noir moulu frais
Instructions
Pansement:
Combiner le thym et les 5 ingrédients suivants (thym à travers 1/8 cuillère à café de poivre noir), en remuant avec un fouet. Ajouter l'huile, en remuant bien pour combiner; verser la vinaigrette sur la laitue.
Salade:
Placer les pommes de terre dans un grand bol avec le chou-fleur, le brocoli et les carottes. À ce stade - peut être fait la veille et réfrigéré.
Disposer la laitue et les feuilles de chou alternativement sur un grand plat glacé.
Déposer le mélange de pommes de terre à la cuillère sur la laitue; garnir de betteraves.
Sauce:.
Placer les piments dans un bol moyen, ajouter la sauce cocktail et les ingrédients restants, en remuant bien pour combiner.
Servir avec des légumes.
Ingredientes
ensalada
1 taza de papas doradas yukon, 3/4-inch peladas, cocidas hasta que estén tiernas
1 taza de batata, 3/4-inch, pelada, cocinada hasta que esté tierna
1 taza de coliflor, floretes ligeramente cocidos
1 taza de brócoli, floretes ligeramente cocidos
4 zanahorias peladas y cortadas en tiras
3 pequeñas remolachas enlatadas (rodajas de 1/4 de pulgada)
10 bibb lechuga
10 hojas de col roja
Aderezo de vinagreta
1 cucharada de tomillo fresco, picado
2 cucharadas de jugo de limón fresco
2 cucharadas de vinagre de vino tinto
1 cucharada de mostaza Dijon
1/4 cucharadita de azúcar
1 / 8t easpoon tierra fresca pimienta negra
1/4 taza de aceite de oliva virgen extra
Salsa de acompañamiento
2 chile seco molido (1/8 a 1/4 cucharadita de chile)
1/2 taza de salsa de cóctel de mariscos preparada
1/4 taza de mayonesa
sal
1/4 cucharadita de pimienta negra molida
Direcciones
Vendaje:
Combine el tomillo y los próximos 5 ingredientes (tomillo con 1/8 cucharadita de pimienta negra), revolviendo con un batidor. Agregue el aceite, revolviendo bien para combinar; rociar la vinagreta sobre la lechuga.
Ensalada:
Coloque las papas en un tazón grande con coliflor, brócoli y zanahorias mezcle suavemente en el aderezo. En este punto, puede hacerse el día anterior y enfriarse.
Coloque las hojas de lechuga y repollo alternativamente en un plato frío grande.
Cucharee la mezcla de papa sobre la lechuga; arriba con remolachas.
Salsa de acompañamiento:.
Coloque los chiles en un tazón mediano, agregue la salsa de cóctel y los ingredientes restantes, revuelva bien para combinar.
Sirve con vegetales.
Source: Food.com
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