Smoked Antipasto Picnic Bread
Smoked
Antipasto Picnic Bread
Ingredients:
1 large round crusty loaf
Filling:
2 large red onions, peeled and cut into 10 wedges each
1 red and 1 yellow pepper, cored and cut into 1cm strips
1 tblsp olive oil
240gm (8 ounces) sunblush tomatoes
1 pack Rannoch Smokery sliced smoked chicken
1 pack Rannoch Smokery sliced smoked carpaccio
1 smoked brie
Small bunch basil leaves
1 handful baby spinach leaves
150gms char grilled aubergines
Method:
Mix the peppers and onion wedges with the olive oil and some seasoning then
place on a baking tray and into a 180C oven for 30-40mins ( to save time you
could equally use ready prepared roast peppers and onions from the deli counter
)
To assemble:
Cut the top from the loaf and scoop out all the insides to leave a 1 – 2 cm
crust all round the inside of the loaf. Layer up all the ingredients inside the
crust packing them down as you go until the loaf is filled. Replace the lid and
wrap the whole loaf tightly in cling film.Leave for 30mins. Serve cut into
wedges or place in the fridge until ready to serve.
Ingrédients:
1 grand pain
rond croustillant
Remplissage:
2 gros oignons
rouges, pelés et coupés en 10 quartiers chacun
1 poivron rouge
et 1 poivron jaune, évidé et coupé en lanières de 1 cm
1 cuillère à
soupe d'huile d'olive
240g (8 onces)
de tomates pour le soleil
1 paquet
Rannoch Smokery poulet fumé en tranches
1 paquet de
carpaccio fumé Rannoch Smokery
1 brie fumé
Petites
feuilles de basilic
1 poignée de
feuilles d'épinards
150gms
aubergines grillées
Méthode:
Mélangez les
poivrons et les quartiers d'oignons avec l'huile d'olive et un peu
d'assaisonnement puis placez-les sur une plaque à four et dans un four à 180 °
C pendant 30-40 minutes (pour gagner du temps, utilisez des piments et des
oignons préparés)
Assembler:
Coupez le
dessus du pain et évidez tous les côtés pour laisser une croûte de 1 à 2 cm
tout autour de l'intérieur du pain. Couche tous les ingrédients à l'intérieur
de la croûte en les tassant pendant que vous allez jusqu'à ce que le pain soit
rempli. Replacez le couvercle et enveloppez le pain entier dans le film
alimentaire. Laissez reposer pendant 30 minutes. Servir coupé en quartiers ou
mettre au réfrigérateur jusqu'au moment de servir.
Ingredientes:
1 pan redondo grande y crujiente
Relleno:
2 cebollas rojas grandes, peladas y cortadas en 10 cuñas
cada una
1 pimiento rojo y 1 amarillo, sin corazón y cortado en
tiras de 1 cm
1 cucharada de aceite de oliva
240gm (8 onzas) de tomates sunblush
1 paquete Rannoch Smokery lonchas de pollo ahumado
1 paquete Rannoch Smokery rebanado carpaccio ahumado
1 brie ahumado
Hojas pequeñas de albahaca
1 puñado de hojas de espinaca bebé
150 gms de berenjenas a la brasa
Método:
Mezcle los pimientos y las rodajas de cebolla con el
aceite de oliva y un poco de aderezo, luego colóquelos en una bandeja para
hornear y en un horno a 180ºC durante 30-40 minutos (para ahorrar tiempo
también puede usar pimientos asados preparados y cebollas del mostrador de delicatessen)
Armar:
Corta la parte superior del pan y saca todo el interior
para dejar una corteza de 1 a 2 cm por todo el interior del pan. Coloque en
capas todos los ingredientes dentro de la corteza y apilelos hasta que se llene
el pan. Vuelva a colocar la tapa y envuelva todo el pan firmemente en una
película adhesiva. Déjela durante 30 minutos. Servir cortado en rodajas o
colocar en la nevera hasta que esté listo para servir.
Source:
http://www.rampantscotland.com/recipes/blrecipe_antipasto.htm
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