Fish Kufta






Fish Kufta

Ingredients:

1 . Hamour fillet boneless.
2 . Potatoes.
3 . Two cloves of garlic.
4 . Green coriander.
5 . Spices.
6 . Green parley.
7 . Cinnamon powder.
8 . Minced onions.
9 . Beaten eggs.
10 . Bread crumbs.

Method


1 . Poach fish lightly in salted water for 15 minutes. Remove when cook.

2 . Boil peeled potatoes in the same water for 15 minutes.

3 . Mince fish with boiled potatoes, green coriander, parsley, garlic and onions.

4 . Add spices and salt to mixture and sprinkle with a little water when needing to set from pieces in disks.

5 . Dip the pieces in whipped egg and bread crumbs.

6 . Fry Kufta in hot oil until brown

"Serve hot with salad, lemon, and bread ( if required) or with white rice"



Ingrédients:

1 . Filet de Hamour désossé.
2. Patates.
3. Deux gousses d'ail.
4. Coriandre vert.
5. Épices.
6. Green parley.
7 . Poudre de cannelle.
8. Oignons émincés.
9. Des œufs battus.
dix . Chapelure.

Méthode


1 . Poach poisson légèrement dans de l'eau salée pendant 15 minutes. Retirer quand cuire.

2. Faire bouillir les pommes de terre pelées dans la même eau pendant 15 minutes.

3. Piquez du poisson avec des pommes de terre bouillies, des coriandres vertes, du persil, de l'ail et des oignons.

4. Ajouter les épices et le sel au mélange et saupoudrer avec un peu d'eau lorsque vous devez mettre les morceaux dans les disques.

5. Trempez les morceaux d'œufs fouettés et de miettes de pain.

6. Fry Kufta dans de l'huile chaude jusqu'à ce que le brun

"Servir chaud avec de la salade, du citron et du pain (si nécessaire) ou avec du riz blanc"



Ingredientes:

1. Hamour filete deshuesado.
2. Papas.
3. Dos dientes de ajo.
4. Cilantro verde.
5. Especias
6. Parley verde.
7. Canela en polvo.
8. Cebollas picadas.
9. Huevos batidos.
10. Migas de pan.

Método


1. Pegue el pescado ligeramente en agua salada durante 15 minutos. Retire cuando cocine.

2. Hervir las patatas peladas en el mismo agua durante 15 minutos.

3. Triture el pescado con patatas hervidas, cilantro verde, perejil, ajo y cebolla.

4. Añadir las especias y la sal a la mezcla y espolvorear con un poco de agua cuando se necesita para establecer de piezas en discos.

5. Sumerja las piezas en batido de huevo y migas de pan.

6. Freír Kufta en aceite caliente hasta que esté dorado

"Servir caliente con ensalada, limón y pan (si es necesario) o con arroz blanco"





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