Pebre Chilean Chile Pepper Salsa










Pebre Chilean Chile Pepper Salsa

What You'll Need

1 large onion
3 cloves garlic
3 tablespoons red chile pepper paste (or to taste or 2-3 tablespoons finely minced fresh chile peppers, green or red)
1 tablespoon red wine (or red wine vinegar, or to taste)
2 tablespoons olive oil
Juice of 1/2 lime
1/2 cup cilantro leaves
Salt and pepper to taste

How to Make It

Peel and finely chop the onion and place in a bowl.
Mince the garlic and add the onion. Finely chop the cilantro and add to the bowl.
Stir the red chile pepper paste into onion and garlic mixture. Add theolive oil and red wine (or red wine vinegar) to taste.
Season mixture with salt and pepper and add lime juice to taste.
Store pebre in the refrigerator for up to one week. It will taste spicier the day after you make it.


Ce dont vous aurez besoin

1 gros oignon
3 gousses d'ail
3 cuillères à soupe de pâte de piment rouge (ou au goût ou 2-3 cuillères à soupe de piments frais hachés finement, vert ou rouge)
1 cuillère à soupe de vin rouge (ou de vinaigre de vin rouge, ou au goût)
2 cuillères à soupe d'huile d'olive
Jus de 1/2 citron vert
1/2 tasse de feuilles de coriandre
Sel et poivre au goût

Comment le faire

Peler et hacher finement l'oignon et le placer dans un bol.
Hacher l'ail et ajouter l'oignon. Hacher finement la coriandre et l'ajouter dans le bol.
Incorporer la pâte de piment rouge dans le mélange d'oignon et d'ail. Ajouter l'huile d'olive et le vin rouge (ou le vinaigre de vin rouge) au goût.
Assaisonner le mélange de sel et de poivre et ajouter le jus de citron vert au goût.
Conservez la pebre au réfrigérateur pendant une semaine maximum. Il goûtera plus épicé le jour après que vous le fassiez.


Lo que necesitarás

1 cebolla grande
3 dientes de ajo
3 cucharadas de pasta de pimiento rojo chile (o al gusto o 2-3 cucharadas de pimientos chile picado fino, verde o rojo)
1 cucharada de vino tinto (o vinagre de vino tinto, o al gusto)
2 cucharadas de aceite de oliva
Jugo de 1/2 lima
1/2 taza de hojas de cilantro
Sal y pimienta para probar

Como hacerlo

Pele y pique finamente la cebolla y coloque en un tazón.
Picar el ajo y agregar la cebolla. Pica finamente el cilantro y agrégalo al bol.
Revuelva la pasta de chile rojo en la mezcla de cebolla y ajo. Agregue aceite de oliva y vino tinto (o vinagre de vino tinto) al gusto.
Sazone la mezcla con sal y pimienta y agregue el jugo de lima al gusto.
Guarde el pebre en el refrigerador por hasta una semana. Sabrá más picante el día después de que lo hagas.


Source: https://www.thespruceeats.com/pebre-chilean-chile-pepper-salsa-3029605



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