Favorite corned beef and cabbage











Favorite corned beef and cabbage

MAKES: 10 servings
TOTAL TIME: Prep: 10 min. Cook: 2-3/4 hours

INGREDIENTS

1 corned beef brisket (about 4 pounds) with spice packet
2 tablespoons brown sugar
2 bay leaves
3-1/2 pounds small potatoes (10-15), peeled
8 medium carrots, halved crosswise
1 medium head cabbage, cut into wedges

HORSERADISH SAUCE:

3 tablespoons butter
2 tablespoons all-purpose flour
1 to 1-1/2 cups reserved cooking juices from corned beef
1 tablespoon sugar
1 tablespoon cider vinegar
1/4 cup horseradish

MUSTARD SAUCE (optional):

1 cup (8 ounces) sour cream
2 tablespoons Dijon mustard
1/4 teaspoon sugar

DIRECTIONS

Place brisket, contents of seasoning packet, brown sugar and bay leaves in a large Dutch oven or stockpot; cover with water. Bring to a boil. Reduce heat; simmer, covered, 2 hours.
Add potatoes and carrots; return to a boil. Reduce heat; simmer, covered, just until beef and vegetables are tender, 30-40 minutes. (If pot is full, remove potatoes and carrots before adding cabbage; reheat before serving.)
Add cabbage to pot; return to a boil. Reduce heat; simmer, covered, until cabbage is tender, about 15 minutes. Remove vegetables and corned beef; keep warm.
For Horseradish Sauce, strain and reserve 1-1/2 cups cooking juices; skim fat from reserved juices. Discard remaining juices. Prepare sauces as desired.
Cut beef across the grain into slices. Serve with vegetables, Horseradish Sauce and, if desired, Mustard Sauce.

Horseradish Sauce: In a small saucepan, melt butter over medium heat; stir in flour until smooth. Gradually whisk in 1 cup reserved juices. Stir in sugar, vinegar and horseradish; bring to a boil, stirring constantly. Cook and stir until thickened. If desired, thin with additional juices. Season to taste with additional sugar, vinegar or horseradish.

Mustard Sauce: Mix all ingredients. Yield: 10 servings.


FAIT: 10 portions
TEMPS TOTAL: Préparation: 10 min. Cuire: 2-3 / 4 heures

INGRÉDIENTS

1 poitrine de boeuf corned (environ 4 livres) avec un paquet d'épices
2 cuillères à soupe de cassonade
2 feuilles de laurier
3-1 / 2 livres de petites pommes de terre (10-15), pelées
8 carottes moyennes, coupées en deux
1 chou à tête moyenne, coupé en quartiers

SAUCE AU RAIFORT:

3 cuillères à soupe de beurre
2 cuillères à soupe de farine tout usage
1 à 1-1 / 2 tasse de jus de cuisson réservé de boeuf salé
1 cuillère à soupe de sucre
1 cuillère à soupe de vinaigre de cidre
1/4 tasse de raifort

SAUCE MOUTARDE (facultatif):

1 tasse (8 onces) de crème sure
2 cuillères à soupe de moutarde de Dijon
1/4 cuillère à café de sucre

DIRECTIONS

Placer la poitrine, le contenu du sachet d'assaisonnement, la cassonade et les feuilles de laurier dans un grand four ou une marmite; couvrir avec de l'eau. Porter à ébullition. Baisser la température; laisser mijoter, couvert, 2 heures.
Ajouter les pommes de terre et les carottes; revenir à ébullition. Baisser la température; laisser mijoter, couvert, jusqu'à ce que le boeuf et les légumes soient tendres, 30-40 minutes. (Si le pot est plein, enlevez les pommes de terre et les carottes avant d'ajouter le chou et réchauffez avant de servir.)
Ajouter le chou au pot; revenir à ébullition. Baisser la température; laisser mijoter à couvert jusqu'à ce que le chou soit tendre, environ 15 minutes. Retirer les légumes et le corned-beef; Garder au chaud.
Pour la sauce au raifort, égouttez et réservez 1-1 / 2 tasse de jus de cuisson; écrémer la graisse des jus réservés. Jeter les jus restants. Préparer les sauces comme désiré.
Couper le boeuf à travers le grain en tranches. Servir avec des légumes, de la sauce au raifort et, si désiré, de la sauce moutarde.

Sauce au raifort: Dans une petite casserole, faire fondre le beurre à feu moyen; incorporer la farine jusqu'à consistance lisse. Incorporer graduellement 1 tasse de jus réservé. Incorporer le sucre, le vinaigre et le raifort; Porter à ébullition, en remuant constamment. Cuire et remuer jusqu'à épaississement. Si désiré, diluer avec des jus supplémentaires. Assaisonnez avec du sucre, du vinaigre ou du raifort.

Sauce moutarde: Mélanger tous les ingrédients. Rendement: 10 portions.


HACE: 10 porciones
TIEMPO TOTAL: Preparación: 10 min. Cocine: 2-3 / 4 horas

INGREDIENTES

1 pechuga de carne en conserva (aproximadamente 4 libras) con paquete de especias
2 cucharadas de azúcar moreno
2 hojas de laurel
3-1 / 2 libras de papas pequeñas (10-15), peladas
8 zanahorias medianas, partidas en dos por la mitad
1 repollo de cabeza mediana, cortado en cuñas

SALSA DE RÁBANO:

3 cucharadas de mantequilla
2 cucharadas de harina para todo uso
1 a 1-1 / 2 tazas de jugos de cocina reservados de carne en conserva
1 cucharada de azúcar
1 cucharada de vinagre de sidra
1/4 taza de rábano picante

SALSA DE MOSTAZA (opcional):

1 taza (8 onzas) de crema agria
2 cucharadas de mostaza Dijon
1/4 cucharadita de azúcar

DIRECCIONES

Coloque la falda, el contenido del paquete de aderezo, el azúcar moreno y las hojas de laurel en un horno holandés grande o en una olla de cocción; cubrir con agua. Llevar a ebullición. Reducir el calor; cocine a fuego lento, cubierto, 2 horas.
Agregue las papas y las zanahorias; volver a hervir. Reducir el calor; cocine a fuego lento, cubierto, hasta que la carne y las verduras estén tiernas, 30-40 minutos. (Si la olla está llena, quite las papas y las zanahorias antes de agregar repollo, recalentar antes de servir).
Agregue el repollo a la olla; volver a hervir. Reducir el calor; cocine a fuego lento, tapado, hasta que el repollo esté tierno, aproximadamente 15 minutos. Retire las verduras y la carne en conserva; mantenerse caliente
Para la salsa de rábano picante, cuele y reserve 1-1 / 2 tazas de jugo de cocción; desnata la grasa de los jugos reservados. Deseche los jugos restantes. Prepare las salsas como desee.
Corte la carne a través del grano en rodajas. Sirva con verduras, salsa de rábano picante y, si lo desea, salsa de mostaza.

Salsa de rábano picante: En una olla pequeña, derrita la mantequilla a fuego medio; agregue la harina hasta que quede suave. Poco a poco mezcle en 1 taza de jugos reservados. Agregue el azúcar, el vinagre y el rábano picante; Hacer hervir removiendo constantemente. Cocine y revuelva hasta que espese. Si lo desea, diluya con jugos adicionales. Sazone al gusto con azúcar adicional, vinagre o rábano picante.

Salsa de mostaza: mezclar todos los ingredientes. Rendimiento: 10 porciones.


Source: https://www.tasteofhome.com/recipes/favorite-corned-beef-and-cabbage






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