Torshi liteh
Torshi liteh
2 Large Eggplants
8 oz (227 g) Celery (3)
2 Carrots 1/4 Cabbage
1/4 Red Bell Pepper
1/4 Green Bell Pepper
3 Chili Peppers
1/4 Cauliflower
1/8 Bunch Mint
1/4 Bunch Parsley
1/4 Bunch Cilantro
1/4 Bunch Savory
1/4 Bunch Tarragon
3 Garlic Cloves
Salt, Ground Chili Pepper, Turmeric, Black Caraway
White Vinegar
PREPARATIONS:
Grill the eggplants.
Peel the skin and mince the grilled eggplants.
Mince mint (leaves), parsley, cilantro, savory (leaves) and tarragon (leaves).
grate the carrots.
mince celery, cabbage, bell peppers, chili peppers and the cauliflower.
DIRECTIONS:
Place all of the minced and grated ingredients in a large bowl.
Mash 3 or 4 garlic cloves into the bowl.
Add salt, ground chili pepper, turmeric and black caraway as preferred.
Mix the ingredients thoroughly until well blended. For the sake of the video tutorial we used a small jar but the ingredients are for about 2 liters or 68 fluid oz.
Transfer the mixture into a jar.
Add white vinegar until tops the mixture (Shake/stir or tap the jar to make sure vinegar soaks deep into the mixture).
Seal the jar or container tight with a lid so no air can enter (preferably use just the right size of a jar that barely fits the mixture so that the seal contacts the mixture with no air in between).
Keep the jar at room temperature for at least 2 weeks.
Do Not Open the Jar for 2 weeks.
Keep in refrigerator after (2 weeks) opening the container.
2 grandes aubergines
8 oz (227 g) de céleri (3)
2 Carottes 1/4 Chou
1/4 poivron rouge
1/4 poivron vert
3 piments
1/4 Chou-fleur
1/8 Bunch Mint
1/4 bouquet de persil
1/4 bouquet de coriandre
1/4 Bouquet Savoureux
1/4 d'estragon en bouquet
3 gousses d'ail
Sel, Piment moulu, Curcuma, Carvi noir
Vinaigre blanc
LES PRÉPARATIFS:
Griller les aubergines.
Peler la peau et émincer les aubergines grillées.
Menthe menthe (feuilles), persil, coriandre, sarriette (feuilles) et estragon (feuilles).
râper les carottes.
émincer le céleri, le chou, les poivrons, les piments et le chou-fleur.
DIRECTIONS:
Placez tous les ingrédients hachés et râpés dans un grand bol.
Écraser 3 ou 4 gousses d'ail dans le bol.
Ajouter le sel, le piment moulu, le curcuma et le carvi noir selon vos préférences.
Bien mélanger les ingrédients jusqu'à homogénéité. Pour le tutoriel vidéo, nous avons utilisé un petit pot, mais les ingrédients sont pour environ 2 litres ou 68 fluides oz.
Transférer le mélange dans un pot.
Ajouter le vinaigre blanc jusqu'à ce que le mélange soit en tête (secouer / mélanger ou tapoter le pot pour s'assurer que le vinaigre trempe profondément dans le mélange).
Scellez le bocal ou le récipient hermétiquement avec un couvercle afin que l'air ne puisse pas entrer (préférez de préférence la bonne taille d'un bocal qui s'adapte à peine au mélange afin que le joint entre en contact avec le mélange sans air entre les deux).
Gardez le pot à température ambiante pendant au moins 2 semaines.
Ne pas ouvrir le pot pendant 2 semaines.
Conserver au réfrigérateur après (2 semaines) l'ouverture du contenant.
2 berenjenas grandes
8 oz (227 g) de apio (3)
2 zanahorias 1/4 repollo
1/4 Red Bell Pepper
1/4 pimiento verde
3 chiles
1/4 coliflor
1/8 Bunch Mint
1/4 Bunch Perejil
1/4 Bunch Cilantro
1/4 Bunch Savory
1/4 Bunch Tarragon
3 dientes de ajo
Sal, pimienta picada, cúrcuma, alcaravea negra
Vinagre blanco
PREPARATIVOS:
Ase las berenjenas.
Pele la piel y pique las berenjenas a la parrilla.
Pique la menta (hojas), el perejil, el cilantro, la ajedrea (hojas) y el estragón (hojas).
rallar las zanahorias.
pique el apio, el repollo, los pimientos, los chiles y la coliflor.
DIRECCIONES:
Coloque todos los ingredientes picados y rallados en un tazón grande.
Mash 3 o 4 dientes de ajo en el recipiente.
Agregue sal, pimienta molida, cúrcuma y alcaravea negra como prefiera.
Mezcle bien los ingredientes hasta que estén bien mezclados. Por el bien del video tutorial, utilizamos un frasco pequeño pero los ingredientes son de aproximadamente 2 litros o 68 onzas fluidas.
Transfiere la mezcla a un frasco.
Agregue el vinagre blanco hasta que supere la mezcla (agite / revuelva o golpee el recipiente para asegurarse de que el vinagre se absorba profundamente en la mezcla).
Selle la jarra o recipiente con una tapa para que no entre aire (preferiblemente use el tamaño correcto de una jarra que apenas se ajusta a la mezcla para que la junta entre en contacto con la mezcla sin aire en el medio).
Mantenga el recipiente a temperatura ambiente durante al menos 2 semanas.
No abra el tarro por 2 semanas.
Mantenga en el refrigerador después de (2 semanas) abriendo el recipiente.
Source: https://www.aashpazi.com/torshi-liteh
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